Vi har nyligen fått 7 underbara kaninungar. När de blir större så kommer vi lägga ut mer info om kaninungarna, men nu vet vi ju inte riktigt så mycket om de. Vi kommer kanske lägga in kaninungarna på hemsidan, så vem som helst kan gå in och kolla på kaninungarna. Vi kommer lägga in ett par bilder här. På den första bilden är de 2 dagar, på de andra 1 vecka och 6 dagar.

2 dagar
1 vecka och 6 dagar

Den vita på bild 2 är den tjockaste i kullen men kanske också minst sprattlig. Det ser ut som om det är en tjej och vi har två flicknamn och ett pojknamn till kaninen. Flicknamnen är Snövitt och Vittsippa, och pojknamnet är Tonic.

Den andra bruna som man inte ser så tydligt är en liten sprattlig sötnos. Det ser ut som om han är en kille. Vi har 2 namnförslag till hen, det är Loke och Mojito.

Den andra bruna är en liten plutt som kanske är minst i kullen, sprattlig och lite vild. Hen ser ut som en kille. Vi har 2 namnförslag till hen, det är Madis och Newton.

Den andra är grå brun, är också en söt liten plutt, lite spralig men pigg. Ingen aning om kön. Vi har 3 namnförslag, Isak, Smoothie och Plopp.